SharedCare Groningen

06-340 342 47

Een eerlijke prijs

Bij SharedCare betaalt u een eerlijke prijs. Wij hanteren uurprijzen met maximale maandprijzen. De bureaukosten zijn € O,8O per uur per kind met een maximum per maand per kind. De maximale maandbedragen zijn:

1e kind  max € 47,00 per maand

2e kind  max € 33,00 per maand

3e of volgende kind max € 21,00 per maand

N.b. het kind met de meeste uren is het 1e kind.

N.b. het totale maandbedrag is nooit meer dan 99 euro per maand. 

Waar veel gastouderbureaus een vast bedrag per maand vragen, berekent gastouderbureau SharedCare alleen bemiddelingskosten over de uren dat uw kind daadwerkelijk opgevangen wordt. Wordt uw gastouder niet betaald dan krijgen wij ook niet betaald

Het gastouderbureau adviseert voor de gastouder een uurprijs tussen de € 5,25 – € 5,75 per uur per kind. Echter gastouders die in hun eigen huis kinderen opvangen hebben het recht om hun eigen tarief vast te stellen. Gastouders vragen soms op basis van hun genoten opleiding, werkervaring of bijv. de ligging van hun woonomgeving een hoger tarief. Het is belangrijk dat een gastouder een eerlijke prijs ontvangt. Zij zorgt immers voor uw kinderen.

Contact

Via ons contactformulier kunt u vragen stellen. U kunt ons tevens bellen op 06-34034247. Mochten wij niet bereikbaar zijn laat dan uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u binnen een paar uur terug. Gastouders kunnen zich direct inschrijven via het inschrijfformulier gastouder. Als wij uw formulier ontvangen hebben nemen wij contact met u op en maken wij een afspraak met u.

 

Bereken hier uw kindertoeslag. 

 

Copyright

Alle tekst op deze site is het exclusieve eigendom van SharedCare Gastouderbureau Groningen en is beschermd op grond van internationale copyrightwetten.

© 2020 shared-care.nl

Bedrijfsinformatie

Gastouderbureau SharedCare

Werkgebied

Provincie Groningen /Drenthe

Mobiel: 06-34034247
E-mail: info@shared-care.nl