Gastouderbureau Groningen

06-340 342 47

Een eerlijke prijs

SharedCare ballonnen

Bij SharedCare betaalt u voor de bureaukosten een eerlijke prijs. Wij hanteren uurprijzen met maximale maandprijzen. De bureaukosten zijn € O,8O per uur per kind met een maximum per maand per kind. De maximale maandbedragen zijn:

1e kind  max € 47,00 per maand

2e kind  max € 33,00 per maand

3e of volgende kind max € 21,00 per maand

(het kind met de meeste uren is het 1e kind)

Gastouderbureau SharedCare rekent alleen bemiddelingskosten over de uren dat uw kind daadwerkelijk opgevangen wordt. Wordt uw gastouder niet betaald dan krijgen wij ook niet betaald! Er geldt een minimale afname van 5 uur per week. 

Naast het feit dat u voor de bureaukosten niet te veel betaald is het belangrijk dat uw gastouder een redelijk vergoeding ontvangt. Gastouders die in hun eigen huis kinderen opvangen hebben het wettelijk recht om hun eigen tarief vast te stellen. Zij vragen soms op basis van hun genoten opleiding, werkervaring of bijv. de ligging van hun woonomgeving een wat hoger tarief. 

 

Bereken hier uw kindertoeslag. 

Contact

Via ons contactformulier kunt u vragen stellen. U kunt ons tevens bellen op 06-34034247. Mochten wij niet bereikbaar zijn laat dan uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u binnen een paar uur terug. Gastouders kunnen zich direct inschrijven via het inschrijfformulier gastouder. Als wij uw formulier ontvangen hebben nemen wij contact met u op en maken wij een afspraak met u.

 

Bedrijfsinformatie

Gastouderbureau SharedCare

Werkgebied

Provincie Groningen /Drenthe

Mobiel: 06-34034247
E-mail: info@shared-care.nl