SharedCare Groningen

06-340 342 47

Uw kinderopvangtoeslag

Ouders kunnen een groot deel van de opvangkosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Met ons bemiddelingstarief blijft de kinderopvang ook voor hen betaalbaar. Ook de overheid ziet de vele pluspunten van gastouderschap in. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het aantal opvanguren, het aantal kinderen én het inkomen van de ouders. Wij doen ons best uw vragen over de belastingdienst zo goed mogelijk te beantwoorden.belastingdienst_proefberekening_kinderopvangtoeslag_sharedcare

 

Bij de Belastingdienst kun u een proefberekening Kinderopvangtoeslag invullen en zien hoeveel subsidie u kunt krijgen. Klik hier om een proefberekening te maken.

 

Kinderopvangtoeslag aanvragen

Bij gastouderopvang heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Via het toeslagen-programma van de Belastingdienst kunt u éénvoudig uw toeslag aanvragen, klik hier voor de toeslagen-pagina.

U dient binnen drie maanden na aanvang van de opvang de kindertoeslag aan te vragen. Doe dit op tijd, want het kan enkele weken duren voordat de Belastingdienst de toeslag uitkeert. Komt u er niet uit? Dan helpt SharedCare graag met de aanvraag.

 

Bedrijfsinformatie

Gastouderbureau SharedCare
Adres: Kiekendief 60
Postcode: 9685 AL
Plaats: Blauwestad

Mobiel: 06-34034247
E-mail: info@shared-care.nl

Adres