SharedCare Groningen

06-340 342 47

De oudercommissie van SharedCare

Als ouder heeft u bij Gastouderbureau SharedCare een belangrijke stem. Wij luisteren graag naar uw mening, wensen en ervaringen over het opvoedkundig beleid en de kwaliteit van de opvang en de organisatie. Zo kan ons aanbod goed worden afgestemd op de vraag van u als ouder. Op dit moment zijn er drie ouders lid van de oudercommissie. Zij behartigen de belangen van alle ouders en kinderen op de opvang. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van de opvang te bewaken en te bevorderen door gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen aan de houder van het gastouderbureau. Voor de oudercommissie is een reglement opgesteld, waarin de rechten en de medezeggenschap zijn geregeld. Deze reglementen vindt u onder aan de pagina met downloads.

Mocht u contact met de leden van de oudercommissie willen leggen dan kan dat via oc@shared-care.nl. Als lid van de oudercommissie behartigd u de belangen van kinderen en ouders. Mocht u interesse om deel te nemen aan de oudercommissie, dan kunt u zich telefonisch of via het contactformulier bij ons aanmelden.

Hier vindt u de brief  van de oudercommissie. De notulen van de oudercommissie kunt u in ons online systeem onder het kopje downloads terug vinden.

 

Bedrijfsinformatie

Gastouderbureau SharedCare
Adres: Kiekendief 60
Postcode: 9685 AL
Plaats: Blauwestad

Mobiel: 06-34034247
E-mail: info@shared-care.nl

Adres